Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KALLAD TILL ATTACK

Jag är kallad till angrepp och attack

Blåser jag på er rangliga barrack

ska den rasa som korthuset jag byggt

i mitt pojkrum, när Sverige kändes tryggt

 

Jag är kallad till blixtkrig mot en värld

som är skräckslagen inför Ordets svärd

Varje dag är en ny konfrontation

utan omsvep och helt utan pardon

 

Vissa retar mig på mitt sätt att gå

Men jag fortsätter ändå att gå på

Sista timmen ska obönhörligt slå

för oss alla. Var ska du hamna då?

 

LARZ GUSTAFSSON 4/6 2019

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 151 gånger
Publicerad 2019-06-04 14:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP