Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kallblodiga

Finns det själlösa människor
Kallblodiga varelser
Födda till oss
Med ondska
Lever bara sin stund
Med blod på händerna
Utan själ
Utan samvete

Likt en maskin
Kallt blod som hydraulolja
I en mekanisk varelse
Efter döden
Bara död
Leksak utan batteri

Det ofattbara
Ogripbara
Omänskliga
Faller då i ett fack




Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-09 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP