Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Bild och text ur "Kritik och verk"av Sten Wiking


~KRITIKERN~

En kritiker bör räkna med
att bli kritiserad för sin kritik,
i synnerhet när kritiken förefaller
vara så kritisk,att den tillintetgörs
av den kritiska kritik som kritiseras
av sin egen kritik.

*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 452 gånger
Publicerad 2019-10-07 01:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP