Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KRÅKAN KRAXAR

kråkan kraxar barndom och sextiotal

det blir så i min gamla transformator

när jag vaggas trygg här i min gröna dal

långt från citys larmande gator

annat stör ibland, men inte kråkorna

för kraxandet är brännmovägen, gården

denne individ har tolkar kråkorna

och tanken går till smörjbryggan och forden

 

LARZ GUSTAFSSON 5/6 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 248 gånger
Publicerad 2019-06-05 15:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP