Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Se upp så att inte "patrioten" i dig är bitterhet. Hell hath no fury...


NATIONALDAGSTJATET

en argsint dag

och tröskeln är låg

min ilska blir

som knarkarens drog

en vildsint dag

i vildsvinens hjord

förskräckligt svag

i den fjällhöga nord

 

LARZ GUSTAFSSON 6/6 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 283 gånger
Publicerad 2019-06-06 14:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP