Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BEDRÖVAD INOMBORDS

Jag är bedrövad inombords

Och i mitt kött bor inget gott

Min kamp var aldrig kamp till blods

En halvmesyr blev min bojkott

En vidrig slyngel tittar fram

Han glor som alla gävlebor

Jag är förstörd och allvarsam

Min trut är alldeles för stor

 

LARZ GUSTAFSSON 6/6 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 215 gånger
Publicerad 2019-06-06 14:19



Bookmark and Share


  Jörgen Jalmo
Gillar denna!
2019-06-07

    ej medlem längre
Du skriver kraftfullt och bra!
2019-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP