Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hopp kan vara förrädiskt.

Du gör det inte lätt för mig
att inte tycka om dig

du är så så snäll
och omtänksam
och jag faller

fast jag vet att det är lönlöst
fast jag vet att jag inte kan
fast jag vet att jag inte borde

fast att du är som du är
och inte bryr dig om sånt där

så faller jag
hårt, mot marken
en Ikaros utan vingar
med hjärtat sprängfullt
av hopp, till ingen nytta

och vaknar till varje gång
mot den jordiga marken
som en skadeskjuten kråka
och inser att jag gjort det igen

hoppats på mirakel
fast jag vet
att sånt hör bara drömmar till

 

-//- 8/6 - 2019




Fri vers (Fri form) av Celticgirl
Läst 265 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-06-08 11:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl