Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inspiration Bruset av Viksten och Aniara av Harry Martinsson


Sista resan

Solvindens brus
är mitt sista ljus
Med den seglar jag bort
i en hisnande transport
till andra dimensioner

Där färdas jag för evigt
med segel av ord
från en avlägsen jord
som jag aldrig kommer se igen
farväl gamle vän




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-06-08 18:17



Bookmark and Share


  Margit Grell
..med segel av ord... / Bildskapande dikt!
2019-06-11

  KattenKin VIP
Jättevackert diktat!
2019-06-11

  ULJO
Ett vackert och berörande avsked
2019-06-11

    ej medlem längre
Så vacker!Bravo!
2019-06-10

  Fulbergarn
https://www.youtube.com/watch?v=IZGktSXRyH0

2019-06-10

    ej medlem längre
Allas verk; mycket fina
2019-06-10

  Blomma-Stjärna VIP
Tycker om - mycket!
2019-06-08

  Viksten
Fint balanserad dikt

2019-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP