Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: TONY ERIKSSON


MWALIMU

Namnet nämns med stor respekt

söder om Sahara

Läraren var landsfadern

Hans kloka ord var klara

Mwalimu stod där som

en kämpe för nationen

Spjutspetsen för hela

ujamaa-revolutionen

 

LARZ GUSTAFSSON  9/6 2019

 

https://www.youtube.com/watch?v=-6noZPkLwwU

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 191 gånger
Publicerad 2019-06-09 18:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin dikt till minnet av en klok president!
2019-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP