Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vi fryser

 

Vi
Fryser
I våra hjärtan

Därför
Kan
Vi inte vara människor

Vi
Fryser
I våra kärlek

Därför kan vi inte vara människor

Vi
Fryser
I våra drömmar

Därför kan vi inte existera

Vi
Fryser
I våra kontakter

Därför lever vi ensamma resten av livet

Vi
Fryser
I våra närvaro

Därför vi ej existerar i verkligheten

Vi!
Finns !
Där vi faktiskt finnas redan

Och aldrig i vad vi önska oss att finnas i

Jag
Fryser
Och har ont om kärleken

Om liv och rörelser

En kristen troende i flyktingläge
En människa i flyktingläge
Ett liv i flyktingläge

Frost, kärlekslös och styrs av egot är västvärlden

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 113 gånger
Publicerad 2019-06-11 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP