Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vädur i nuet

Sommarkväll
Tyst faller regnet
Vinden mojnat helt
Regnets intensitet
Så lugn
Att viljan att sitta i det tilltar

Önskan att du kommer in under markisen
Med skamliga förslag
Tokiga förslag
Nyfikna förslag
Fånga den livs levande
Konsten
Nuet
Avtar aldrig

Jag
En vädur
Låter inte livet
Bara passera
Intrycken
Tröttar
Berikar
Öppnar
Med nuet
Alltid närvarande




Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 100 gånger
Publicerad 2019-06-15 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP