Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visste du

Visste du att
Ville du
Gifta dig
Med en konstnär
Förstörd av kärlek
Berikad av kärlek
Innebörden
Berg å dalbanan
Mellan hopp
Å förtvivlan
Kramande önskan
Om ömsesidighet
Att bekräftelse
Av mig
Behöver ljuset
Var dag
Som att i samma andetag
Fyller lyfter dig
Bekräftar dig
Äter dig
Slukar dig
I en kärlek
Du inte trodde var möjlig




Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-15 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP