Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Påkörd bakifrån av en timmerbil på 60 ton

Man får tacka Herren att vi lever. Jag stod och blinkade till vänster för att släppa fram trafiken. Plötsligt hörs en smäll så hela bilen skakar. Efter några sekunder kommer denna domedagssmäll,när en fullastad timmerbil kör rakt in i oss bakifrån.Bilsätena som vi satt i låg utsträckta på golvet platt som en pannkaka.Vår son fick en nackskada och de pysslade om honom så han inte fick röra sig. Själv kände jag att någon liksom hade slagit mig med en stor planka därbak. Vår dotter fick också nackskada.Vi fick alla åka till Eksjö lasarett.
Man ställer sig frågande:
Hur kan man köra på en bil bakifrån med en timmerbil. Mitt på ljusa dan, Ingen sol i ögonen,inte halt, inget som gjorde att timmerbilen hade några problem.
Jag har eller rättare sagt hade en Chrysler Voyager en större bil. Den räddade oss. Hade vi haft en mindre bil hade vi blivit mos och döda allihopa. Chryslern är förstärkt med stålbalkar.
Det jag undrar ska en förare av ett så tungt fordon ha körkort när han inte se en blinkande bil som ska svänga till vänster? Jag menar 60 ton ge respekt. Tänk så många lastbilar som kör på våra vägar.Utländska och svenskar.
Det som var ett hån mot oss var att han fick köra därifrån med sitt Muskerdunder. Som sagt hade vi haft en mindre bil hade han kört ihjäl oss.
Inte bara detta utan han fördärvade hela vår sommar.

Bo Grapenskog




Övriga genrer (Essä/Recension) av Knoparemoj
Läst 224 gånger
Publicerad 2019-06-19 04:21



Bookmark and Share


  Feminaz
Hemsk upplevelse! Hur är det möjligt att han inte fick någon påföljd? Hoppas era nackskador inte blev bestående!
2019-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj