Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tidigt i morse kom det regn en kortare stund , sen kom solen tillbaka igen


Midsommar

Det ljumna midsommar regnet
strömmar ner i mitt ansikte
slickar i mig dropparna
som smakar salt

Regnet löser upp mitt sinne
ger liv åt mina tankar
njuter av det porlande ljudet
naturens musik

När regnet upphör
gnistar allt
dropparnas regnbågs färger
speglar mitt sinne
Livets vatten har talat




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-06-21 08:52



Bookmark and Share


  Fulbergarn
En lite skvätt kom till slut
nästan så jag slog bakut
allt enligt traditionen
och jag är ej kanon än
ändå vrålar jag skål och salut

2019-06-21

    ej medlem längre
God Midsommar tillönskas
2019-06-21

  Öknens Ros VIP
Tänk att man kan längta så mycket efter regn!
2019-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP