Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Framtidståget av Viksten


Förfluten tid

Framtiden har spårat ut
den har inget slut
det förflutna finns inte kvar
inget alls jag har
förutom nuet
den försvinner på en sekund
sådan är livets korta stund




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-06-24 20:25



Bookmark and Share


  ULJO
Livet blir vad man gör det till
2019-06-25

  Fulbergarn
Så länge bollen är i luften
2019-06-25

  Öknens Ros VIP
Sådant synes livet vara, ett ögonblick och allt är förbi, tiden rusar med hiskelig fart.
2019-06-25

  Marita Ohlquist VIP
Väl förmedlade tankar om tiden och livet!
2019-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP