Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det goda livet

Ingenting är som du trodde
Men allt blir just så som du vill
Det är så mycket som man borde
Det bor en ängel här intill

Hon ger mig hopp och tro

Ta för dig av det goda livet
Spara ingenting åt mig
Våga lev, ta ingenting för givet
Det unnar jag dig

Du vet att allting är förlåtet
Och att jag saknar dig min vän
När vi går vidare med livet
Ska du veta sanningen








Fri vers av Mr Inkognito
Läst 106 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-27 16:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En applåd för alla dina texter! Du verkar ha hamnat "i ett stim"av vackra meningar och ord!
2019-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Mr Inkognito
Mr Inkognito