Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vindarna vänder

Känn hur vindarna vänder
Känn hur luften är fri
Ser du vad som händer
När man ligger i

Satsa på nya upptåg
Nyktra men äventyr
Det var det ingen som trodde då
Men se hur det kan bli

Vi kommer komma dit min vän
Vi kommer finna kärleken
Vi fann den inom Oss
Kom igen nu och gå loss




Fri vers av Mr Inkognito
Läst 95 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-27 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr Inkognito
Mr Inkognito