Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SNÄLLA DAGAR

Snälla dagar

Framför allt en god Gud

som vet precis vad jag behöver

Lena dagar

som den lenaste hud

Klaraste sikten föröver

 

LARZ GUSTAFSSON 26-27/6 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 133 gånger
Publicerad 2019-06-27 16:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP