Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cancer

Känner all din smärta
Du hade lovat att inget berätta
Strålningen som bröt ner din kropp
Det fanns inte längre något hopp
Din sista dag var på väg
Finns inte längre någon utväg

Ditt ansikte var så blekt
Kinden du hade smekt
Orädd för ditt kall
Så i mot himlens stall
Egentligen för ung för att dö
Är inte redo för ett adjö

Döden som lurar bakom varje hörn
Aldrig redo för en sista törn
Så snart någon annans tur
Idag eller i morgon, en sista flygtur
Ödet flåsar mig ständigt i nacken
Bara man tar sig upp för backen

Tårar ner för kinder
Så nu med förhinder
På väg mot ett friare land
Här vi bryter alla band
Du höll så hårt i armen
Borta för alltid var charmen

Det som alltid var du
Minnen lever ännu
En ängel på evighetens strand
Där vi ska vandra hand i hand
Du var en sådan glädjespridare
Men livet som måste gå vidare





Bunden vers (Rim) av Lidde
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-27 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde