Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DREVET GÅR

Drevet går

men jag bryr mig inte

Livet är för kort

Brevet står

i Guds Ord att läsa

Suddas aldrig bort

Drevet går

men det kärleksbrev som

Herren oss gav står fast

Drevet går

Det är människor som

saknar ro, frid och rast

 

LARZ GUSTAFSSON 27/6 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 185 gånger
Publicerad 2019-06-27 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP