Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill leva nu



Jag vill leva nu. Se himmelriket blomma i dina ögon. Glädjas med dig och känna stark stolthet. Jag älskar när du kysser mig smaskigt godmorgon. Som tack så brygger jag dig ett kaffe som heter duga. Zoega Mollbergs blandning. Dagarna tillsammans med dig är det bästa som jag har varit med om i mitt brokiga och periodvis stenhårda liv. Din röst är så mjuk och klar, och jag kan inte låta bli att spana in dig när du inte vet det. Jag låg i en existentiell isvak som du stannade och drog upp mig ur. Tillsammans så har vi tagit oss igenom onda dagar, och som belöning så har vi fått njuta av kärlekens glädjerus.
Jag ville inte leva längre, och var inte långt borta från att ta mitt liv. Men så träffade jag dig på frisbeegolfbanan. Vi slog följe, jag lärde dig tekniken att kasta frisbee. Du med din härliga varma öppenhet fick mig att börja le igen. Varje dag så hittar vi något sjukt roligt skämt, och vi skrattar. Vårt sex är paradiset. Jag älskar dig så mycket att det gör ont i själen. Att det var Gud som sammanförde oss hyser jag inga tvivel om. Vi är som hand i handske. Jag vill leva i 100 år med dig darling. När vi ger varandra healing så är jag bergfast om att Gud är nära och delaktig i den mirakulösa processen. 
Ditt psykosomatiska trötthetssyndrom försvann av att jag lade mina händer på dig.
Vi kysser varandra länge och ingående. Nu vet jag vad sann lycka och passion är. Jag vill leva nu.  




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-27 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP