Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min dränkta mamma

Allting är så mörkt, så tyst.
Ingenting är som det ska
Min mamma är förlorad
Dränkt i sina egna djupa sorger
Havet svämmar över av tårar
De tårar jag fäller för dej.
Ingenting är sig likt
Mamma du vissnar bort
Jag är dömd att se på.
I mina ögon är du död
Endast den dränkta sidan står kvar
Den som erövrat din kropp.
Varje andetag gör ont
För jag tänker på dej
Jag saknar dej
Min mamma, snälla kom tillbaka..




Fri vers av Lum96
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-06-28 01:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lum96

Senast publicerade
Min dränkta mamma
* Se alla