Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HAR JAG GÅTT OCH LAGT MIG SÅ HAR JAG GÅTT OCH LAGT MIG

Jag rotar inte i avskrädeshögen

Där finns det ingen mat

Det jag kasserat det har jag kasserat

Jag är SÅ rabiat!

No dumpster diving med gamla potäter

Jag är rätt noga

med det som jag äter

 

LARZ GUSTAFSSON 28/6 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 192 gånger
Publicerad 2019-06-28 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP