Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lev lycklig och fri

Den som söker han finner
Den som hoppas han vill
Den som satsar kan vinna
Den som vågar får komma till

Det är så det står skrivet
Det är så det får bli
Gör det bästa av livet
Lev lycklig och lev fri




Fri vers av Mr Inkognito
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-06-29 08:43



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Bra devis. Men svår att leva till 100%.
2019-07-05

  mare VIP
Jättebra!
2019-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Mr Inkognito
Mr Inkognito