Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarvals II

Det är sommar
(Ser du älskling?)
Sommar med brunbrända ben
(och myggbett som kliar)
sommar med barfotafötter
(och midsommardans)
Med jordgubbar och mjölk
(med kärlek och kyssar)




Fri vers av MissHeaven
Läst 310 gånger
Publicerad 2006-06-26 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissHeaven

Mina favoriter
R.I.P Rest In Poetry