Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dikt om min bästa vän//

Vi har känt varandra sedan barndomen,
Vi var olyckliga och ville alltid vara ute när solen inte skenade,
När åren gick, växte vi tillsammans tätare,
När J gick bort vände jag min rygg och flydde vår tratt,
Inte många dagar innan du gick På något sätt lyckades du komma i kontakt,
Jag glömmer aldrig stunderna av sorg och smärta,
Eller de tider då de traditionella stegen kände sig lätta,
Du flyttade också från vårt grannskap,
Du vill också ha ett verkligt liv, i all sin ära,
När jag tittar på dig känner jag mig lugn,
Eftersom jag vet att det som händer, tillsammans är vi kung.




Bunden vers av Henry Wilmer
Läst 364 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2019-06-30 09:26



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En dikt så fint rak på sak och med .låter som något födde smärta och ett avsked och sedan förvandlas återigen till relationen..slutraden gör dikten varm
och fulländad
2019-09-13

  Bibbi VIP
Väl fångat.
2019-08-08

  Maria Sundelin VIP
Sann vänskap överlever allt
2019-06-30

  Nanna X
Fint budskap och jag gillar slutraden!
2019-06-30

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så gott att ha
god vän, så bra!
Vad annat kan man
säga då mer än:
Lycka till! Hurra!!!
2019-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Henry Wilmer
Henry Wilmer