Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Vågorna av Viksten


Stunden

Min stund på jorden svävar
mot himmel blå
hur kommer det att gå?
Ingen vet hur framtiden blir
sorg eller livets elixir
När jag ser vad som händer
tvår jag mina händer
söker mig ut
för att hitta ett slut




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-30 10:55



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Men det tog en stund att hitta stunden
2019-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP