Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


CITYNOJA

lugnast är att vända dem ryggen

bara för att slippa ta notis

skönast är att vända dem tavlan

känner mig befriad, glad och vis

de som vill försöka att psyka

de som önskar utöva kontroll

väljer jag att helt nonchalera

jag har vänt mig åt ett annat håll

 

citynojan griper omkring sig

den har skarpa ögon, vassa klor

och den frodas i metropolen

där det misstänksamma folket bor

stålfågeln, som flyger om dagen

lägger sina ägg på stadens torg

bakom den kulörta fasaden

döljer sig en mörk och dyster borg

 

 

LARZ GUSTAFSSON 30/6 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 113 gånger
Publicerad 2019-06-30 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP