Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JUNIS SISTA DAG

Jag tackar Herren

på junis sista dag

min Gud som skapade

sommarens behag

solen som värmer

och grönskans sköna dräkt

jag tackar Herren

och framstår som suspekt

 

min Fader gav mih

ett nytt och evigt liv

så mycket mer än

ett simpelt tidsfördriv

jag prisar Herren

på junis sista dag

tack för Din frälsning!

Din vilja är min lag

 

 

LARZ GUSTAFSSON 30/6 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 124 gånger
Publicerad 2019-06-30 14:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP