Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FOTO: TONY ERIKSSON


EFTER KULMEN

nu är storhetstiden över

alla glansdagar förbi

du har mer än nog med klöver

men, du gamle, är du fri?

du har solat dig i glansen

blev du solbränd, gamle vän?

har du bitit dig i svansen?

vad ska ske i framtiden?

 

LARZ GUSTAFSSON  30/6 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 88 gånger
Publicerad 2019-06-30 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP