Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta faller in under old-schoolkategorin, där varje ord är noga vägt på guldvåg och där dikten är vad en dikt var förr: något med ett underliggande budskap som tar tid att tolka. Ville du ha något modernt - sluta läsa här och nu.


Bara Ord LXVI

jag läste ordboken idag
alla tjugoen kapitel
plus minus förord
tack-till texter

jag läste bibeln igår också
alla två kapitel
också tittade jag på bilderna i
uppenbarelseboken
och njöt av den vackra handstilen
i koranen

också läste jag
DEF for dummies
alla tre kapitel

och så lade jag till
26 kapitel
i min självbiografi

jag lade 25 kronor i kollekten
och abdikerade




Fri vers av BaraOrd
Läst 369 gånger
Publicerad 2006-06-26 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd