Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pass Pamflett

En pulsiv puss pulserade förbi polisen, passivt passade han passansökan pumpandes på sin pryttel i pannkaks tårtan.
Nervös väntan i Pangea.
En urkontinents drift i passus. Påslag pyr på packningens packåsna drift i förflyttning av prylar såsom en panter pannå
Palats palett i palissad
En estrad flanör
En gravör
Paljettererar en pamflett
Att resa en resa
blir därmed så innerligt lätt.

Miss Planeten




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-23 00:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP