Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Ensamseglerskans upptäckt av Serferage


Naturen talar

Naturen talar till dig
utan falskhet och svek
Njut så länge det går
särskilt när det är vår
då älskogen lyser i alla vrår
och alla ljuden når ditt öra
då allt är underbart att höra




Bunden vers av Kungskobran VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-07-06 16:03



Bookmark and Share


    Tidsljus
ggg
2019-07-11

  Anya VIP
Tycker om livsglädjen här. Tar till mig av dina ord och tittar ut genom fönstret. Ser min pion blomma.
2019-07-11

  Roger VIP
Din dikt talar från naturen. Vackert och ursprungligt. Gillar!
2019-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP