Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgans makalösa maka

Morgan malde maniskt medan makan mannekängade med mycket maner
mixade magdans med moonwalk
Missade Michaels master moves men maxade magdansen

Morgans malande menade massor:
mäns missbruk med makt, maktlöshet, masturbation, mensavund, Mensa-avund (makan Mensa-medlem), melankoli, medelmåtta, muskelvärk, medelålder, medlöpare, man-boobs, mjukis, mindervärdeskomplex med mera

Medan makans magdans meddelade mer:
musklig, mullig, manhaftig, mäktig, multitalang, makalös, magnifik, maliciös, Mensa-medlem, manslukerska, maktfullkomlig, mallig, mirakulös, medveten, miljonär med mera
Makan makalös, Morgan maktlös
Men monetärt menade Morgan man måste medla: makan måste man möta med myntfot, menandes med mycket
Makan makade Morgan med mulliga magen, Morgan muttrade: måste man makas medan man mal maniskt
Mmm menade makan medan, mellan makar, man myser mycket
Mörkret mötte myset, man masturberade minutiöst motparten manuellt
Mmmm myste makarna: mer, mer mmm

Mot midnatt, måndagsnatten, mjukade Morgans medlem
Makan måttfull, Morgans mindervärdeskomplex måste mötas med måtta
Måndag morgon, med möten, många meddelanden, mingel med media, missade Morgan med motsägelsefull mild migrän

Makan mötte med managern, men menade Morgans migrän mörkades:
Män! Mjukisar, mesiga morsgrisar metoo metod

Men makans muskler mjuknade medan Morgan masserade makans mage
”Mmmm mera Morgan, mera massage, massa, massor, massvis massage”
Man märkte makarna myste, måndag, men myste mycket, melodiöst
Med mycket menades massor, massvis, multipelt
Morgan maxade moget, mystiskt mycket, men menade motsatsen
Maximalt manipulerande makalösa makan, Morgans magnifika maka!
Morgan med maka = matriarkat!




Övriga genrer av Mats Edin VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-07 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP