Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Keps

Kepsen är av typ grov filt, i den kabintryckande värmen!
Fåfänga? Döljer den flint?
Gulnade tänder som uppvisas vid varje skratt.
Rökare, eller före detta.
Skrattar gör han, samtidigt som han skiftar fokus mellan sina två reskamrater. Kontrollerande, uppfordrande - eller fördelar han sina gracer bara.
Magen en redig kagge, som följer med i skratten, fördjupar och förstärker.
Blåsbälg.
Go gubbe, lössläppt.
Utsläppt.
Kaggen ser ut som en medelsvår skidbacke så här i profil.
Armarna bara, kraftiga, muskler anas under hullet.
Glasögon.
Troligen säljare, det myckna skrattandet och fördelandet talar därför.
Det eller körskollärare.




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 50 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-18 09:26



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Ett porträtt som stimulerar tanke och känsla.
Tror mer på säljare, chef kanske, än körskollärare.
2024-04-19

  Elaine.S VIP
En keps och en observation kan bli till en läsvärd och fyndig text.
2024-04-19

    Elsa Wik VIP
Fyndig text. Kul!
" Ser ut som en medelsvår skidbacke så här i profil"
Riktigt kul!
:-)
2024-04-18

    Sefarge VIP
Fin hommage till huvudbonad!
Buster är död,men kepsen
den lever än,även så på
chica modemedvetna
flick-huvuden?
;)
2024-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP