Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bön 25


Gud ~  vi överlämnar oss i dina händer.
Vi vill tro att din kraft, starkare än all annan,
står på mänsklighetens och hela jordens sida.

Skapa i oss och med oss en rimligare värld.
Ge oss livsmod och tro.
Och så fort som vanmakten tar
sitt grepp om oss påminn oss
om att vi inte är ensamma.

Hjälp oss att se varandra
och vända oss på nytt till dig.
Ske din vilja.

Amen.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-13 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP