Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord till dig som inte törs skriva.

Inget rim.
Ingen rytm.
Felstavat och
med särskrivningar

...men något stannade kvar i mig
och berörde,
sa mig mer än
de mest välformulerade texter,
skrivna av stora män.

Skriv min vän, skriv!
Någon hittar något i just dina ord.















Prosa av Cikoria Blå VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-07-14 12:40



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Ja, man måste börja någonstans.
Det blir bättre med tiden och det är
så roligt att skriva. Bra uppmaning.
2019-07-15

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja budskap innehåll
borde väl räcka, täcka
en text, och läsarens
intresse väcka... .. .
2019-07-14

  Öknens Ros VIP
De stora männen skrev inte alltid rätt heller, det fanns de som skrev rent deras texter. Moa Martinsson skrev rent Harry Martinssons texter och bättrade på dem. Ändå fick han Nobelpriset i litteratur. Utan henne hade han aldrig fått priset.
2019-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP