Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det blåser en vind

 

 

 

De blåser en vind ifrån mitten av alla ting

 

Den blåser i dig

Den viner i mig

 Den stormar i någon annan

 

Den blåser över hav så skepp dom går i kvav

 Den blåser upp i norr i iskalla vatten.....

och i dina drömmar om natten

 

Den smyger sig på

intill varje litet hörn

å varje liten vrå.

 

Men nu är det ganska lugnt å stilla

Lugnet före stormen....?

 

Nu kommer de en vindil

som ändrar på ditt liv.

 

De blåser ju på månen

De blåser ju på mars

 

Men  vinden 

 

den

blåser från mitten

av alla ting




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Time's Galaxy
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-14 17:01



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Jag blåser in ett: vackert skaldat, jag finner orden så otroligt talande. Tack.
2020-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Time's Galaxy
Time's Galaxy