Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Livet

Om du skulle försvinna en dag
Aldrig komma tillbaks igen
Om aldrig får se dig igen
Ska du veta den enda sanningen

Om jag kunde bli hel igen
Äga hela himmelen
Om jag aldrig får se dig igen
Ska du veta den enda sanningen

Det är livet min vän
Det är allt
Det är livet min vän
Ömsom varmt ömsom kallt





Fri vers av Mr Inkognito
Läst 168 gånger
Publicerad 2019-07-14 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr Inkognito
Mr Inkognito