Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sista vals

Jag minns förtvivlan i kärleken, och fruktan i de okända

Jag minns det som igår, hur kramarna omfamnade mina sår

Hur i all frustration, jag tillåt mig svika,
Men det gör inget, för du var precis lika

Bryta mönster och byta spår
Letar överallt där jag får

Stod vid korsningen, men fann Ingen
genväg, inser nu att allt jag behövt är en utväg

Dethär är sista tonen i låten, sista steget i valsen




Fri vers (Fri form) av My Hammarström
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-15 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

My Hammarström
My Hammarström