Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Främmande smaker

Möt främmande smaker i min mun
smaka på orden som talar
dom smakar salt och sött
vilar på tungan
sväljs som medicin
smältes långsamt ger ny energi
bildar okända ord som bränner på tungan
söker nya vägar







































Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-07-15 19:01



Bookmark and Share


  Fulbergarn
det smakar
när du bakar
ibland av mord
av ord
och ibland
en helt annan mening

2019-07-17

  Kungskobran VIP
Den som vågar min tunga smaka
kommer för evigt den sakna
2019-07-16

  Blomma-Stjärna VIP
jag vill smaka - !
kommer de med nästa poem; "energi-medicin-orden" ?
2019-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP