Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eget


Vägvisaren


Ljuset visar vägen
det gnistrar i nervsystemet
lövträden frodas
mitt i livet




Fri vers (Fri form) av Miss M
Läst 433 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2019-07-16 10:09



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mäktigt! Gillar mycket!
2020-02-01

  Marita Ohlquist VIP
Fin text som förmedlar livskraft och livsglädje!
2019-07-25

  Tillbringaren VIP
Jättefin! Får mycket och härlig skogskänsla av den
2019-07-22

  Lars Hedlin
Mycket fin!
2019-07-19

  Elaine.S VIP
Läser och njuter av orden, känsla och bild. Läser i en inandning och när jag andas ut så känner jag att nåt sånt här räcker en lång stund. Fint, rent och enkelt. Ska leta upp en egen sån där stund idag.
2019-07-17

    Lena Staaf VIP
Bild och text i skön förening,
2019-07-16

  Feminaz
Ord friska utav skogens lungor.
2019-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Miss M
Miss M