Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration De återstående av Grävling


Brutna löften

Allt är förlorat
inget finns kvar
jorden dolde dina tecken
kvävdes av brutna löften

När vinterns frost tinat upp
förgrenas nätverkets mycel,
svampar växer ur jorden
brutna löften vaknar till liv

Sprider sina lögner
ur svarta jordar,
begravs på nytt
kvävs av jordens tyngd






Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-17 17:11



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Gamla löften blir som nya - hoppfullt eller hopplöst?
2019-07-17

    Sefarge VIP
Klokt skriftat!
Så mycket trådar finns det där
Inuti jorden som växer
upp med fuktens
hjälp på gott
och ont?
;)
2019-07-17

  Grävling
Det gör mig glad att mina dikter kan inspirera till andra dikter.
2019-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP