Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kajans slag

en motfågel

i din galleria

ett skrän 

av vilja

 

benämner alla olägenheter

din strid är av natur

ingångar

utgångar

 

en blomstergruva

mitt heliga tempel

du du strider om 

en bo plats

 

mitt förakt har flytt

min gångna sorg

är ditt ok att bära

jag jag är en spirande lotus

långsamt gryr dagen förundrande ren. 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-21 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP