Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Du är varm,
Du är snäll,
Du är rolig,
Du är glad,
Du är fin,
men bäst av allt,
Du var min




Fri vers av Felicia Danielsson
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-20 00:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker om den här! Inga konstigheter, bara rakt på, liksom!
2019-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Felicia Danielsson
Felicia Danielsson