Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Släpp taget av Öknens Ros


Alla måsten

Hej och hå
livet är ett enda sjå
måste jag de
måste jag vara me
snart säger jag nej
och skjuter mej




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-07-20 11:18



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Lite väl drastiskt, kämpa på,
Du ska se, det kan gå :)
2019-07-20

  Fulbergarn
japp du måste
2019-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP