Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Texter ur rödgula häftet. (Texterna skrevs av ett ungt lodjur). Bilden är tagen med egen kamera. Som framgår av den avlånga stenen i mitt har fotografen ifråga ingen som helst aning om när eller ens var bilden blev förevigad.


(nr 105 av 124) Affär





Kommer du hit
är det väl för att fynda
pengar från kistbottnen avlägsna

begäret ditt påskynda
till ditt förfall
blanda dig med likar
fyllda av likgiltighet
men ändå kräsna




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-20 11:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP