Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väst till Öst

Väster till Öster


Nord till Syd, så vinner du tid


I rätt riktning livet runt oblid


Tider sällsamma kommer


och snabbt de ivrigt går


Notre Damm till grunden förnyat står


Så när du ringer klockan  kära vän


Börjar livet om och hjärtat finner hem




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-24 03:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP