Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Och det var…!

 

Orden!
Lika starka som döden
Lika mjuka som döden

Lämnar mig söker sin frihet

Kärleken!
Lika stark som hatet
Lika ond som hatet

Lämnar mig söker sin evighet

Leken!
Som döden talade starkt i mig
Som döden slutade starkt i mig

Lämnar mig söker sina lekplatser

Och det var en dröm
Och det var som i en dröm
Och det var i och ur en dröm

Lämnar jag så strakt som döden och för gott




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 100 gånger
Publicerad 2019-07-22 10:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP