Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


God natt älskade klokuggla kram <3


Äppelblom

 

doften av äppelblom  sprider sig
landar i mitt hjärta
att älska någon med hela sin själ  är att förlora sig själv
vindkantrad är rymden
 
blir lycklig som ett rosenblad, när du mår bra
 orolig när du är sjuk
säger någon fult, känner jag slagen mot din rygg
lika väl som över min

drakens andedräkt bränner
ned allt som hotar vår borg
fäller ut paraplyet för att bevara det sköra skalet
när fridens vågor stillnar
 GLädje och lycka, när vi samma känner
ser rosensnår över himlen vandrar i aftonstrimman sval

tilltron är total



Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 171 gånger
Publicerad 2019-07-27 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP